Política de Privasitat

Atenció al client

A Joieria MON creiem i defensem que la teva privacitat és una cosa molt important i que només tu has de poder decidir quin ús es fa de la teva informació. Per això, ens hem adequat a la normativa europea de protecció de dades personals i posem a la teva disposició tot el necessites per entendre-la. 

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD) , així com la Llei Orgànica de Protecció de Dades, l'informem del següent:

Privadesa i Seguratat

Qui és el responsable de les teves dades?
MON Sustainable Jewelry
Catalunya, 2019.
mon.sustainablejewelry@gmail.com

Per a què farem servir les vostres dades?
Les dades aportades en aquest imprès electrònic quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer, el responsable del qual és MON Sustainble Jewelry per tal d'oferir els productes i servei.

D'on obtenim les teves dades?
Obtenim les teves dades quan ens les facilites en donar-te d'alta com a client. També podem obtenir dades de fonts accessibles al públic o per mitjà de la present pàgina web.

Quins són els teus drets i com pots exercitar-los?
Podràs accedir, rectificar, suprimir i oposar-te a determinats tractaments, així com exercir el teu dret a la limitació del tractament, a la portabilitat i a no ser objecte d'una decisió individual basada únicament en un tractament automatitzat.

De la mateixa manera, podràs retirar el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals en qualsevol moment. Per descomptat, podràs oposar-te en qualsevol moment a rebre publicitat sobre els nostres productes / serveis.

MON Sustainable Jewelry conservarà la teva informació mentre siguis client, bloquejant les dades quan deixis de ser-ho i esborrant-les totes una vegada que hagin prescrit possibles accions judicials i extrajudicials que puguin generar-se.

MON Sustainable Jewelry també ha de conservar determinada informació sobre la base de requeriments legals.

MON Sustainable Jewelry compleix amb les directrius del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades ( RGPD), així com la Llei Orgànica de Protecció de dades i la resta de normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recapte de dades de caràcter personal, en els serveis que l'usuari pugui sol·licitar a mon.sustainablejewelry@gmail.com, ferà saber a l'usuari, segons el que disposa l'article 15.1 del RGPD, el següent: (i) les finalitats del tractament; (ii) les categories de dades personals de què es tracti; (iii) els destinataris o les categories de destinataris als quals es van comunicar o s'han de comunicar les dades personals, en particular destinataris en tercers països o organitzacions internacionals; (iv) el termini de conservació de les dades personals o, si no és possible, els criteris utilitzats per determinar aquest termini; (V) l'existència del dret a sol·licitar del responsable la rectificació o supressió de les dades personals o la limitació del tractament de dades personals relatives a l'interessat, o a oposar-se a aquest tractament; (Vi) el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control; (Vii) quan les dades personals no s'hagin obtingut de l'interessat, qualsevol informació disponible sobre el seu origen; (Viii) l'existència de decisions automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils a què es refereix l'article 22.1 i 4 del RGPD, i, almenys en aquests casos, informació significativa sobre la lògica aplicada, així com la importància i les conseqüències previstes d'aquest tractament per a l'interessat.

Així mateix, MON Sustainable Jewelry informa que dóna compliment a la llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

Consultes a l'Engròs

Les joies de MON han adoptat els nivells de seguretat de protecció de dades personals legalment requerits, i procedeixen a instal·lar altres mitjans i mesures tècniques addicionals per evitar la pèrdua, l'ús, l'alteració, l'accés sense autoritzar i el robatori del Dades Personals facilitats una joieria MON.


La joieria MON no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, informàtics de virus, o fonts telefòniques o descripcions en el funcionament del sistema d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a MON; de retrassos o bloquejos en el que s'utilitzaran els actuals sistemes electrònics causats per deficiències o sobresurts de línies telefòniques o sol·licituds en el Centre de Processos de Dades, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com els danys que poden ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora de control de MON. No obstant això, el client ha de ser conscient de les mesures de seguretat d'Internet, perquè no són inexpugnables.

Mètodes de Pagament

- Targetes de crèdit / dèbit

- PAYPAL

Uniu-vos a la nostra llista de correu

©2019 by Cristina Figueras.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now